Huis

Onze woning is veilig en modern. Wij hebben geen huisdieren en roken niet. In de woonkamer heb ik een schat aan speelgoed en educatieve materialen. Uiteraard ook geschikt meubilair voor de verschillende leeftijden.

slapen

Op de 2e verdieping hebben wij een aparte kamer voor de opvangkinderen met 3 professionele opvang bedjes. Peuters slapen ook op een eigen bedje in onze slaapkamer en indien nodig die van onze dochter. Ik hou slapende kinderen goed in de gaten met video babyfoons.

Ik gebruik Aerosleep matrassen voor de baby’s. Elk kind heeft eigen beddengoed. Inbakeren en buikslapen kan, mits daar schriftelijk toestemming voor gegeven is.


omgeving

Ons huis ligt direct aan het park bij basisschool de Wiekslag en op loopafstand van het centrum. In de buurt zijn veel speel mogelijkheden en soms gaan we als de kindbezetting het toestaat op pad, bijvoorbeeld naar de hei of de dierentuin.

In de achtertuin kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in het gras en de afsluitbare zandbak. Als het mooi weer is, zet ik geregeld een zwembadje in de achtertuin. Natuurlijk zorg ik voor voldoende schaduw voor de gevoelige kinderhuidjes.