klant reviews

Je hoeft mij natuurlijk niet te geloven als ik zeg dat kinderen het enorm naar hun zin hebben hier. Lees wat ouders van mijn diensten vonden.

Lotte (bijna 2 jaar) vindt het elke keer weer leuk als ze bij Maisam mag spelen. Meteen bij binnenkomst voelt Lotte zich “thuis”. Ze mag lekker spelen met de poppen en kan zichzelf zijn bij Maisam. Lotte heeft geen moeite met afscheid nemen en vindt het leuk om met de andere kinderen te mogen spelen. Maisam biedt regelmaat, rust en veiligheid. Hetgeen wij erg belangrijk vinden. Naast het spelen worden er ook leuke gezamenlijke activiteiten gedaan, passend binnen het thema waaraan gewerkt wordt. De werkjes worden ook allemaal mee naar huis genomen. Lotte leert “nieuwe” dingen eten, die ze thuis niet wil eten. Ze vindt het leuk om met de andere kinderen aan tafel te eten en kan dan ook goed mee-eten. Slapen enz. is ook geen probleem. Kortom: we boffen met deze fijne gastouder en laten straks ook onze tweede met een gerust hart bij haar achter. We mogen gelukkig nog lang van haar expertise gebruik maken.

lotte

Een drie maanden oude baby ‘achterlaten’ is nooit fijn, maar vanaf dag één voelde het goed en vertrouwd bij Buzybeez.

Maisam heeft in 4 jaar tijd onze dochter heel veel geleerd, maar ook heel veel liefde en geborgenheid gegeven.

Saar was (en is!) dol op Maisam, ze ging altijd met veel plezier naar Buzybeez.

Wij als ouders zijn ook erg tevreden over Maisam en haar manier van aanpak.

Maisam zorgt voor duidelijkheid en alle kinderen weten heel goed wat de afspraken zijn.

Wij kijken terug op 4 mooie jaren bij Buzybeez.


Saar

Maisam is een hele leuke gastouder die rust, regelmaat en duidelijke regels belangrijk vind, net zoals wij.

Ze doet leuke dingen met de kinderen en kijkt heel goed naar wat je kind nodig heeft.

Wat wij ook heel fijn vonden is dat Maisam ook veel variatie in het eten aanbied dus niet altijd maar brood als lunch.

Pim heeft het altijd heel leuk gevonden bij Maisam en heeft er veel geleerd.

pim

Ze is een lieve gastouder, Heeft oog voor de kinderen en doet leuke activiteiten. Mijn zoon gaat met veel plezier en zijn ontwikkeling wordt goed in de gaten gehouden. De communicatie tussen mijn gastouder en mij, gaat erg soepel. Ik laat mijn kind met een gerust gevoel achter.

Bram

Maisam is een hele lieve en geduldige vrouw met duidelijk veel ervaring. Mijn zoontje gaat graag naar haar toe en ze doet altijd leuke activiteiten met de kinderen.

Zayn

Maisam heeft een nette woning met veel speelmateriaal. Ze is lief voor de kinderen, ze is consequent en heeft veel kennis in huis!

Kim

Nadat onze oudste dochter zich bij een kinderdagverblijf niet op haar plek voelde en onze jongste dochter was geboren, zijn wij op zoek gegaan naar het huiselijke en kleinschalige van een gastouder. Al snel kwamen wij bij Buzybeez terecht en hebben bij Maisam een kennismakingsafspraak gemaakt. Voor ons gevoel zat het met Maisam ook al snel goed. Wij vinden haar manier van aanpak heel erg prettig en werkt goed voor onze kinderen. Maisam is consequent en werkt gestructureerd en naar de kinderen toe is ze duidelijk in afspraken en regels. Wat wij ook erg leuk vinden is dat ze met thema’s werkt, veel knutselt, lekker naar buiten gaat en ook echt bepaalde dingen vanuit haar kinderopvang ervaring hanteert. Maisam is erg betrokken met de kinderen. Ze geeft ieder kind persoonlijke aandacht. En als er iets met de kinderen is zoeken we samen naar een oplossing. Ze denkt heel erg mee. Onze kinderen zijn ook altijd blij als ze bij haar gaan spelen. Ze gaan met plezier naar haar toe! Wij zijn van mening dat wij het erg hebben getroffen met Maisam en zijn dan ook heel blij dat onze kindjes nog aardig wat jaartjes bij haar terecht kunnen!

Luna & Tirza

Onze dochter zit sinds ongeveer 3 maanden bij Maisam. Tijdens het kennismakingsgesprek was zij al druk aan het spelen en had zij het er goed naar haar zin, ook wij hadden meteen een goed gevoel over de opvang. Het wegbrengen was, en is soms nog, lastig voor Noor. Ze vindt het niet prettig als wij weggaan, maar voordat wij het pad uit zijn is zij al weer stil. Maisam geeft haar op dat moment direct de aandacht die Noor op dat moment nodig heeft. Dat zorgt ervoor dat het voor ons makkelijker is om onze dochter bij Maisam achter te laten, we weten dat ze snel zal gaan spelen en het goed naar haar zin zal hebben. Dat laatste zorgt er ook voor dat ze niet altijd mee naar huis wil, ze vindt het veel te gezellig bij Maisam! Er wordt veel met de kinderen gedaan, zo kunnen wij vrijwel iedere week een prachtig knutselwerk mee naar huis nemen. Bij het ophalen wordt er altijd kort verteld hoe het die dag is gegaan en of er bijzonderheden zijn geweest! Onderweg naar huis horen wij nog regelmatig hoe leuk ze het heeft gehad bij Maisam; “leuk Maisam, Maisam lief'”. Al met al zijn we erg tevreden met de keus die wij een paar maanden geleden hebben gemaakt, gelukkig kunnen we een behoorlijke tijd gebruik maken van onze geweldige gastouder!

Noor

Jena vindt het fantastisch bij Buzybeez! Altijd gezellig en leuke activiteiten. Maisam is super lief voor de kids! Jena gaat met veel plezier naar Machine (zoals Jena Maisam noemt)!

jena

Maisam is altijd vriendelijk, doet veel leuke knutsel dingen met de kinderen, en zelfs tijdens de lockdown denkt ze aan haar opvangkinderen door pakketjes met allerlei opdrachten af te geven, om thuis aan de gang te gaan. Ze is heel erg betrokken en ervaren.

Milan

Met haar grote ervaring met zorg voor kinderen, weet Maisam bijna altijd wel wat er speelt en hoe daar mee om te gaan. Betrouwbaar en professioneel.

Jayce & Kiyan